نمایش خبر

دانشگاه جیرفت / نمایش خبر
دانشگاه جیرفت و دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی امضا کردند
رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به افزایش تعاملات آموزشی و پژوهشی این دانشگاه در منطقه گفت: به منظور گسترش همکاری های علمی ،آموزشی و پژوهشی در قالب “طرح تعاون”، دانشگاه جیرفت و دانشگاه ولی عصر(عج) تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت به نقل از دانشگاه ولی عصر (عج)  رفسنجان، دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت در این آیین که با حضور هیئت رئیسه دانشگاه ها برگزار شدضمن گرامی داشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی افزود: دانشگاه جیرفت به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی جنوب استان کرمان و با دارا بودن اعضای هیات علمی توانمند و جوان و همچنین مزرعه آموزشی و پژوهشی در راستای رفع نیاز های منطقه گام های خوبی برداشته است.

دکتر شکفته با بیان این مطلب که یکی از اولویت های دانشگاه جیرفت ایجاد تعاملات ملی و بین المللی است خاطرنشان کرد: باید با همکاری دانشگاه های منطقه مشکلات و معضلات پیش روی جامعه را شناسایی و با همراهی دستگاه های اجرایی مرتفع کنیم.

وی ضمن قدر دانی از هیئت رئیسه دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان بیان کرد: این دانشگاه از قدمت خوبی برخوردار است و توانسته در این مدت رشد و تعالی خوبی داشته باشد و امیدواریم بتوانیم با همکاری و همراهی برخی از مشکلات و معضلات منطقه را رفع کنیم.

در ادامه ریئس دانشگاه ولی عصر(عج)  رفسنجان دکتر رنجبر کریمی  ضمن تبریک  مناسبت دوازدهم بهمن ماه  به معرفی اجمالی دانشگاه در زمینه های مختلف آموزشی ،پژوهشی و سیر تحول بودجه ها و مراحل رشد و شکوفایی دانشگاه پرداخت و انتصاب آقای دکتر حسین شکفته را به ریاست دانشگاه جیرفت که قبلا از اعضای هیات علمی دانشگاه ولی عصر(عج) بودند تبریک و برایشان آرزوی موفقیت کرد. وی اظهار امیدواری نمود  دانشگاه جیرفت بتواند، در جهت توسعه منطقه گامهای بلندی بردارد.

در ادامه در قالب "طرح تعاون" تفاهم نامه همکاری امضا گردید، در این طرح  دانشگاه ولی عصر(عج) بعنوان دانشگاه یاریگر  با در نظر گرفتن ضوابط و مقررات طرح تعاون بین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی بمدت چهار سال برای دوره کارشناسی و دو سال برای دوره های کارشناسی ارشد از مهرماه 1401 در رشته های ادبیات زبان انگلیسی ،علوم کامپیوتر،ریاضی با گرایش جبر و همچنین رشته فیزیولوژی گیاهان زارعی بادانشگاه جیرفت همکاری خواهد نمود.

منبع: روابط عمومی دانشگاه جیرفت

*نام