نمایش خبر

دانشگاه جیرفت / نمایش خبر
بیش از یکصد مقاله به همایش بین المللی باستان شناسی و تاریخ حوزۀ فرهنگی هلیل رود رسیده است.
سرپرست دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که یکصدو هفت مقاله به همایش بین المللی باستان شناسی و تاریخ حوزۀ فرهنگی هلیل رود درسیده است، گفت: این همایش در راستای رسالت فرهنگی و اجتماعی و مأموریت آموزشی دانشگاه جیرفت برنامه ریزی شده است که امیدواریم با همکاری دستگاه های اجرایی این حوزه بتوانیم با بالاترین سطح برگزار نماییم.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکتر حسین شکفته با بیان این مطلب که حوزه هلیل رود یکی از مناطق خاص باستان شناسی می باشد افزود: این حوزه فرهنگی دارای ظرفیت های بسیاری است که باید با نگاه پژوهشگران و باستان شناسان ظرفیت هایآن به دنیا شناسانده شود.

وی با اشاره به اینکه اهمیت باستان شناسی بر کسی پوشیده نیست، افزود: سعی داریم تا با دعوت از اساتید و پژوهشگران عرصه باستان شناسی کشور و دنیا در این همایش بتوانیم ظرفیتهای باستانی و تاریخی حوزه فرهنگی هلیل رود را بهتر شناسایی نماییم.

دکتر شکفته تصریح کرد: سابقۀ استقرار در جیرفت بنا به پژوهشهای باستان شناسان به دوران پارینه سنگی می رسد و این منطقه در تمامی ادوار مسکونی بوده و آثار غنی از این ادوار فرهنگی در منطقه به دست آمده است و برگزاری این همایش بین المللی توسط دانشگاه جیرفت در این شهر، فرصتی برای معرفی توانمندی های تاریخی، گردشگری، فرهنگی و اقتصادی منطقه در سطح کشور و دنیا می باشد.

دبیر علمی همایش بین المللی باستان شناسی و تاریخ حوزۀ فرهنگی هلیل رود گفت: این همایش از سال گذشته با تصویب در گروه باستان شناسی و تاریخ دانشگاه جیرفت آغاز شد و پس از طی مراحل تصویب در دانشگاه و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و کسب مجورز های بین المللی شروع به دریافت مقالات کرد.

دکتر رضا صحت منش افزود: 107 مقاله به دبیرخانه همایش رسیده است که پس از داوری مقالات 48 مقاله پذیرفته شده است.

وی با بیان این مطلب که این همایش در دو روز 23 و 24 بهمن ماه سال جاری در دانشگاه جیرفت برگزار می شود بیان کرد: 30 مقاله به شکل سخنرانی در این دو روز به صورت مجازی و حضوری ارائه خواهد شد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه جیرفت

*نام