نمایش خبر

دانشگاه جیرفت / نمایش خبر
دیدار هیئت رئیسه دانشگاه جیرفت با خانواده شهید دانش و شهید شعبانی
به مناسبت ایام الله دهه فجر و بهار پیروزی انقلاب اسلامی ایران، هیئت رئیسه دانشگاه جیرفت به همراه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان جیرفت با خانواده های شهید دانش و شهید شعبانی دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه در این دیدار ضمن گرامی داشت دهه مبارک فجر گفت: شهدا برکت انقلاب اسلامی هستند و آنها از جان خود گذشتند تا امروز ما با آرامش زندگی کنیم.

دکتر شکفته تصریح کرد: امروز باید قدردان شهدا و خانواده آن عزیزان باشیم، لذا ارج نهادن و زنده نگاه داشتن یاد و خاطر شهدا اولویت همه مدیران باشد.

در ادامه معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت گفت: شهدا با اخلاص و ایمان خود برای دفاع از دین، میهن و مردم از جان خود گذشتند و امروز والا ترین مقام را نزد خداوند دارند.

حجت الاسلام شاهرخی افزود: باید یاد و خاطره شهدا را نسل به نسل به جوانان انتقال دهیم و این مهم در جامعه نهادینه شده است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه جیرفت

*نام